שלום,
זה הפוסט הראשון שלי בבלוג הראשון שלי, וזה נחמד.
כמו שאפשר לנחש הכוונה היא שהבלוג יעסוק באוכל, אם זה מתכונים או סתם הגיגים על מה שאני מבשל ואוכל.
אז זהו, אני בדרך החוצה, אז אמשיך בפעם אחרת, ביי...
זה הפוסט הראשון שלי בבלוג הראשון שלי, וזה נחמד.
כמו שאפשר לנחש הכוונה היא שהבלוג יעסוק באוכל, אם זה מתכונים או סתם הגיגים על מה שאני מבשל ואוכל.
אז זהו, אני בדרך החוצה, אז אמשיך בפעם אחרת, ביי...
5 תגובות:
קובי היקר,
אמא העבירה אלי את ההודעה.
בקשר למתכון הראשון: יכול לצאת מוצלח גם בלי סילאן? אני נמנעת לחלוטין ממתוק.
אני משער שכן, אבל בלי מתוק אולי כדאי להוציא גם את התפוח...
יש עוד שני מתכונים לחזה עוף (אפשר להגיע אליהם דרך התיוגים) - ברוטב עגבניות ועם פול ותרד. הכל די דומה בסך הכל, ואפשר גם לאלתר (זה מה שעשיתי אני, ואם יצא מוצלח - רשמתי).
אגב - הערה טכנית - יכולת להגיב למתכון עצמו, ולא לפוסט הזה...
תודה לך קובי.
ברכות!
רק עכשיו ראיתי, בעקבות קישור בgoogle chat.
אני אנסה כל מיני דברים.
בעיקר מפתיע הניסיון להפוך חזה עוף למשהו אטרקטיבי :-)
הוסף רשומת תגובה