tag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post9180221294020345695..comments2013-10-18T22:40:43.481-07:00Comments on בְּלוֹגאֹכֶל: לחםזה שמבשלhttp://www.blogger.com/profile/01489566894956682272noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-59947834700774212082011-11-14T02:01:55.026-08:002011-11-14T02:01:55.026-08:00שמח אם עזרתי,
בינתיים כתבתי רשימה נוספת, מתומצתת...שמח אם עזרתי, <br /><br />בינתיים כתבתי רשימה נוספת, מתומצתת ומעודכנת יותר ששמה "מדריך שימושי לאפיית לחם מחמצת".<br /><br />בהצלחה :-)זה שמבשלhttps://www.blogger.com/profile/01489566894956682272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-1232678071548388772011-11-14T01:45:32.199-08:002011-11-14T01:45:32.199-08:00וואו במקרה הגעתי לבלוג שלך!
איזה יופי תודה רבה על ...וואו במקרה הגעתי לבלוג שלך!<br />איזה יופי תודה רבה על השיתוף בידע..<br />אני גם אופה לחם מחמצת.<br />דרך ההתפחה שלי קצת שונה נראה לי, אבל מעניין לנסות את יחסי קמח-מים במתכון שלך<br />ינוסה בקרוב!שיריnoreply@blogger.com