tag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post3393103428602039474..comments2013-10-18T22:40:43.481-07:00Comments on בְּלוֹגאֹכֶל: חזה עוף ברוטב עגבניותזה שמבשלhttp://www.blogger.com/profile/01489566894956682272noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-69916341011308610972010-04-11T09:21:42.927-07:002010-04-11T09:21:42.927-07:00לא ממש בטוח למה, אבל הוא טעים יותר.
לפי אתרי אינט...לא ממש בטוח למה, אבל הוא טעים יותר.<br /><br />לפי אתרי אינטרנט שונים אוספים אותו בשיטות ידניות ולא מעבירים אותו תהליכי הלבנה וכל מיני אחרים, מה שמשאיר בו כל מיני מינרלים - מגנזיום, יוד, סידן, אשלגן, ברזל ועוד.<br /><br />אפשר לקרוא עוד קצת כאן:<br /><br />http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2824481,00.html<br /><br />ובפורום כאן:<br />http://www.mathamim.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=2649זה שמבשלhttps://www.blogger.com/profile/01489566894956682272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-82790695267071812352010-04-11T09:03:20.467-07:002010-04-11T09:03:20.467-07:00נשמע מעניין. מהן סגולות מלח הים האטלנטי בהשוואה למ...נשמע מעניין. מהן סגולות מלח הים האטלנטי בהשוואה למלח רגיל?adlnoreply@blogger.com