tag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.comments2013-10-18T22:40:43.481-07:00בְּלוֹגאֹכֶלזה שמבשלhttp://www.blogger.com/profile/01489566894956682272noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-42769969702365883042013-02-21T03:29:00.313-08:002013-02-21T03:29:00.313-08:00קרפ עם גבינה זה להיט. כשאני מכינה את זה לילדים בסו...קרפ עם גבינה זה להיט. כשאני מכינה את זה ל<a href="kids.walla.co.il" rel="nofollow">ילדים</a> בסוף אני מנשנשת כמעט הכול. צריך רק להשגיח עם הסוכר. שרון לויhttps://www.blogger.com/profile/06084487107069580897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-59947834700774212082011-11-14T02:01:55.026-08:002011-11-14T02:01:55.026-08:00שמח אם עזרתי,
בינתיים כתבתי רשימה נוספת, מתומצתת...שמח אם עזרתי, <br /><br />בינתיים כתבתי רשימה נוספת, מתומצתת ומעודכנת יותר ששמה "מדריך שימושי לאפיית לחם מחמצת".<br /><br />בהצלחה :-)זה שמבשלhttps://www.blogger.com/profile/01489566894956682272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-1232678071548388772011-11-14T01:45:32.199-08:002011-11-14T01:45:32.199-08:00וואו במקרה הגעתי לבלוג שלך!
איזה יופי תודה רבה על ...וואו במקרה הגעתי לבלוג שלך!<br />איזה יופי תודה רבה על השיתוף בידע..<br />אני גם אופה לחם מחמצת.<br />דרך ההתפחה שלי קצת שונה נראה לי, אבל מעניין לנסות את יחסי קמח-מים במתכון שלך<br />ינוסה בקרוב!שיריnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-86624296935936284752011-06-15T11:02:24.671-07:002011-06-15T11:02:24.671-07:00מעולה, תודה, אנסהמעולה, תודה, אנסהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-4573202614076659972011-06-14T07:30:52.059-07:002011-06-14T07:30:52.059-07:00כמו שכתוב - מרטיבים את הבצק בעדינות עם הידיים לפני...כמו שכתוב - מרטיבים את הבצק בעדינות עם הידיים לפני שמוסיפים את ה"טופינג", זה מספיק כדי להדביק את השומשום.<br /><br />אם שפכת ערימה, אפשר לפזר בעדינות עם הידיים...זה שמבשלhttps://www.blogger.com/profile/01489566894956682272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-84438212249039605372011-06-14T07:29:43.783-07:002011-06-14T07:29:43.783-07:00תגובה זו הוסרה על ידי המחבר.זה שמבשלhttps://www.blogger.com/profile/01489566894956682272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-38082751283190008132011-06-14T07:19:25.473-07:002011-06-14T07:19:25.473-07:00לפני ההכנסה לתנור מוסיפים "ציפויים": אבל...לפני ההכנסה לתנור מוסיפים "ציפויים": אבל איך השומשום (למשל) נדבק? מורחים משהו?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-23888369783225214222010-05-18T04:17:20.440-07:002010-05-18T04:17:20.440-07:00נראה ונקרא טעים מאד.
הערה שלי- לאפיה בתנור אני א...נראה ונקרא טעים מאד.<br /><br />הערה שלי- לאפיה בתנור אני אישית ממליצה על תפו"א מזן "דזירה", זה עם הקליפה האדומה. מנסיון, הם הטובים והמתאימים ביותר לאפיה בתנור, עם רוטב או בלעדיו.<br /><br /> אני מתכוונת לנסות את המתכון שלך.<br /> את המתכון שלך.<br /><br />תודה, חיה.חיהhttps://www.blogger.com/profile/11185702737351892719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-88575458915455327372010-05-18T04:11:44.545-07:002010-05-18T04:11:44.545-07:00היי זה שמבשל,
התוודעתי לבלוג שלך בעזרתה האדיבה של ...היי זה שמבשל,<br />התוודעתי לבלוג שלך בעזרתה האדיבה של אמך.<br />מעניין, מקורי ויצירתי.<br />לגבי הטשלנט- אני מוסיפה דבש שמשחים ומקרמל נהדר את החמין, והיציקה החורפית הזו יוצאת לי חומה ממש כמו עוגת שוקולד.<br /><br />תבוכרנה ידיך, ותמשיך לבשל להנאתך ולהנאתינו.<br />חיה.חיהhttps://www.blogger.com/profile/11185702737351892719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-67603236813225989302010-04-27T00:13:17.609-07:002010-04-27T00:13:17.609-07:00ברכות!
רק עכשיו ראיתי, בעקבות קישור בgoogle chat.
...ברכות!<br />רק עכשיו ראיתי, בעקבות קישור בgoogle chat.<br /><br />אני אנסה כל מיני דברים.<br />בעיקר מפתיע הניסיון להפוך חזה עוף למשהו אטרקטיבי :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13055283880940362736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-11814164678358948392010-04-13T06:14:53.100-07:002010-04-13T06:14:53.100-07:00תודה לך קובי.תודה לך קובי.יעל 1954https://www.blogger.com/profile/12810674816359489780noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-4115409837873919052010-04-13T02:48:35.077-07:002010-04-13T02:48:35.077-07:00סביר שעקב באקלים הקשה לא היו להם ירקות טריים במשך ...סביר שעקב באקלים הקשה לא היו להם ירקות טריים במשך רוב השנה. סביר שאכלו חמוצים/כבושים למיניהם.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-68941707046398625992010-04-13T02:47:38.082-07:002010-04-13T02:47:38.082-07:00אגב - הערה טכנית - יכולת להגיב למתכון עצמו, ולא לפ...אגב - הערה טכנית - יכולת להגיב למתכון עצמו, ולא לפוסט הזה...זה שמבשלhttps://www.blogger.com/profile/01489566894956682272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-23082162269856315722010-04-13T02:46:52.603-07:002010-04-13T02:46:52.603-07:00אני משער שכן, אבל בלי מתוק אולי כדאי להוציא גם את ...אני משער שכן, אבל בלי מתוק אולי כדאי להוציא גם את התפוח...<br /><br />יש עוד שני מתכונים לחזה עוף (אפשר להגיע אליהם דרך התיוגים) - ברוטב עגבניות ועם פול ותרד. הכל די דומה בסך הכל, ואפשר גם לאלתר (זה מה שעשיתי אני, ואם יצא מוצלח - רשמתי).זה שמבשלhttps://www.blogger.com/profile/01489566894956682272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-35745659172378830802010-04-13T02:43:57.854-07:002010-04-13T02:43:57.854-07:00:-)
שאלה מעניינת, מעניין מה היתה תפוצת החסה בימי ק...:-)<br />שאלה מעניינת, מעניין מה היתה תפוצת החסה בימי קדם.<br />על כל אופן, די בטוח שאכלו מיני חמוצים, ובטוח שאכלו סלט כרוב (בחומץ, לימונים יש לשער שלא היו להם).<br /><br />בטח היו כל מיני עלים (עלי סלק, עלי מנגולד) שגם מהם עשו סלטים...זה שמבשלhttps://www.blogger.com/profile/01489566894956682272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-62008273978621448722010-04-12T23:36:08.487-07:002010-04-12T23:36:08.487-07:00לגבי סלט החסה - לא נראה לי שבשטעטל אכלו כזה ...לגבי סלט החסה - לא נראה לי שבשטעטל אכלו כזה ...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-79660062849894902172010-04-12T07:58:29.555-07:002010-04-12T07:58:29.555-07:00קובי היקר,
אמא העבירה אלי את ההודעה.
בקשר למתכון...קובי היקר,<br /><br />אמא העבירה אלי את ההודעה.<br /><br />בקשר למתכון הראשון: יכול לצאת מוצלח גם בלי סילאן? אני נמנעת לחלוטין ממתוק.יעל 1954https://www.blogger.com/profile/12810674816359489780noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-69916341011308610972010-04-11T09:21:42.927-07:002010-04-11T09:21:42.927-07:00לא ממש בטוח למה, אבל הוא טעים יותר.
לפי אתרי אינט...לא ממש בטוח למה, אבל הוא טעים יותר.<br /><br />לפי אתרי אינטרנט שונים אוספים אותו בשיטות ידניות ולא מעבירים אותו תהליכי הלבנה וכל מיני אחרים, מה שמשאיר בו כל מיני מינרלים - מגנזיום, יוד, סידן, אשלגן, ברזל ועוד.<br /><br />אפשר לקרוא עוד קצת כאן:<br /><br />http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2824481,00.html<br /><br />ובפורום כאן:<br />http://www.mathamim.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=2649זה שמבשלhttps://www.blogger.com/profile/01489566894956682272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-82790695267071812352010-04-11T09:03:20.467-07:002010-04-11T09:03:20.467-07:00נשמע מעניין. מהן סגולות מלח הים האטלנטי בהשוואה למ...נשמע מעניין. מהן סגולות מלח הים האטלנטי בהשוואה למלח רגיל?adlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-39617361216518166692010-01-17T00:47:32.560-08:002010-01-17T00:47:32.560-08:00אני חושב שצריך להיות באקלים המתאים.
את שלי ייבשתי ...אני חושב שצריך להיות באקלים המתאים.<br />את שלי ייבשתי בימי שרב של סוף האביב - תחילת הקיץ. יבש פה מאוד, ובייחוד בירושלים.<br /><br />בכל מקרה, לגבי העגבניות - אני מוציא את הזרעים, מפזר קצת מלח גס ומזליף קצת שמן זית, ולפעמים מפזר גם קצת שיני שום, ועלי בזיליקום\מרווה\זעתר.<br /><br />אפשר לייבש גם בתנור, בחום נמוך:<br /><br /><a href="http://food.walla.co.il/?w=/919/1139883" rel="nofollow">אייל שני המשוגע</a> - הוא חולט ומקלף אותן לפני הייבוש, הרבה עבודה אבל יוצא מעולה++ (בעוונותיי, ניסיתי)<br /><br />ויש עוד הרבה מדריכים בסיסיים לייבוש בתנור ברשת(נניח, <a href="http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2964687,00.html" rel="nofollow">זה</a>).זה שמבשלhttps://www.blogger.com/profile/01489566894956682272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6355302070665968737.post-8007627065318054852010-01-14T14:14:06.077-08:002010-01-14T14:14:06.077-08:00What about the recipe for dried tomatoes? Mine alw...What about the recipe for dried tomatoes? Mine always get mildewy when I try...Shirynoreply@blogger.com